Zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą
tel./fax (+4825) 787 29 37 PL    EN    IT

Mleko w proszku

MLEKO W PROSZKU ODTŁUSZCZONE ADPI
Zastosowanie: przemysł piekarniczy i cukierniczy, mrożone desery, produkcja serów, jogurtów, napoje mleczne.

  • Białko w suchej masie.: min. 34%
  • Laktoza: maks. 52%
  • Tłuszcz: maks. 1,5%


MLEKO W PROSZKU ODTŁUSZCZONE „LODOWE”
Zastosowanie: produkcja lodów, deserów lodowych, mrożonej żywności

  • Białko w suchej masie: min. 34%
  • Tłuszcz: maks. 1,5%


MLEKO W PROSZKU ODTŁUSZCZONE „APLI YOG”

Specjalna mieszanka do produkcji jogurtów.

  • Białko w suchej masie: min. 34%
  • Tłuszcz: maks. 1,5%


MLEKO W PROSZKU ODTŁUSZCZONE „CUKIERNICZE”
Zastosowanie: Przemysł cukierniczy, produkcja wafelków, cukierków, czekoladek, mrożona żywność.

  • Białko w suchej masie: min. 32%
  • Tłuszcz: maks. 1,5%


MLEKO W PROSZKU PEŁNE
Zastosowanie: przemysł cukierniczy, przemysł piekarniczy, mrożona żywność, napoje mleczne, zupy w proszku.

  • Białko: min. 26%
  • Tłuszcz: min. 26%


MLEKO W PROSZKU PEŁNE „POLSERO” (VF – vegetable fat)
Zamiennik mleka pełnego w proszku wzbogacony o serwatkę w proszku.
Zastosowanie: przemysł cukierniczy, piekarniczy, zupy w proszku, sosy, mrożona żywność, napoje mleczne.

  • Białko: 10% - 26%
  • Tłuszcz (wzbogacone o tłuszcz roślinny): maks. 26%