MLEKO W PROSZKU ODTŁUSZCZONE ADPI
Zastosowanie: przemysł piekarniczy i cukierniczy, mrożone desery, produkcja serów, jogurtów, napoje mleczne.
- Białko w suchej masie.: min. 34%
- Laktoza: maks. 52%
- Tłuszcz: maks. 1,5%
MLEKO W PROSZKU ODTŁUSZCZONE „LODOWE”
Zastosowanie: produkcja lodów, deserów lodowych, mrożonej żywności
- Białko w suchej masie: min. 34%
- Tłuszcz: maks. 1,5%
MLEKO W PROSZKU ODTŁUSZCZONE „APLI YOG”
Specjalna mieszanka do produkcji jogurtów.
- Białko w suchej masie: min. 34%
- Tłuszcz: maks. 1,5%
MLEKO W PROSZKU ODTŁUSZCZONE „CUKIERNICZE”
Zastosowanie: Przemysł cukierniczy, produkcja wafelków, cukierków, czekoladek, mrożona żywność.
- Białko w suchej masie: min. 32%
- Tłuszcz: maks. 1,5%
MLEKO W PROSZKU PEŁNE
Zastosowanie: przemysł cukierniczy, przemysł piekarniczy, mrożona żywność, napoje mleczne, zupy w proszku.
- Białko: min. 26%
- Tłuszcz: min. 26%
MLEKO W PROSZKU PEŁNE „POLSERO” (VF – vegetable fat)
Zamiennik mleka pełnego w proszku wzbogacony o serwatkę w proszku.
Zastosowanie: przemysł cukierniczy, piekarniczy, zupy w proszku, sosy, mrożona żywność, napoje mleczne.
- Białko: 10% - 26%
- Tłuszcz (wzbogacone o tłuszcz roślinny): maks. 26%