Zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą
tel./fax (+4825) 787 29 37 PL    EN    IT

Koncentraty białek serwatkowych

WPC 30
Zastosowanie: produkcja lodów, mrożona żywność, przemysł mięsny.

  • Zawartość tłuszczu maks.: 4,0%
  • Zawartość białka min.: 30%


WPC 40
Zastosowanie: produkcja lodów, mrożona żywność, przemysł mięsny.

  • Zawartość tłuszczu maks.: 4,0%
  • Zawartość białka min.: 40%


WPC 60
Zastosowanie: produkcja lodów, mrożona żywność, przemysł mięsny.

  • Zawartość tłuszczu maks.: 4,0%
  • Zawartość białka min.: 60%


WPC 80
Zastosowanie: produkcja lodów, mrożona żywność, przemysł mięsny.

  • Zawartość tłuszczu maks.: 4,0%
  • Zawartość białka min.: 80%